Victron bedankt!

SAM_0940

 

Een van de allerbeste relaties van Victron Energy is naar huis gegaan zonder zijn of haar geschenk mee te nemen. Het gaat om een doosje met een ingenieus open- en sluitsysteem. Als je het doosje eenmaal hebt weten te openen tref je pepermuntjes aan, die het zuur uit je maag zo je slokdarm in jakkeren. Omdat ik geen nee kon of wilde zeggen tegen een snoepje moest ik de dosis Pantoprazol verdubbelen. Een week lang. Gatverdamme, Victron, daar krijg ik dus geen energy van.

Victron Energy produceert opladers, omvormers en acculaders. Als elektriciteit niet toepasbaar was, bestond Victron Energy niet. Of dit goed of slecht is, weet ik over honderdduizend jaar. Ik houd je op de hoogte. Tenzij ik verrast word door interplanetair kruisvuur en sterf. Dan houd ik je niet op de hoogte.

Het credo van Victron Energy luidt ‘als onze gizmo’s het maar doen’. Dat heb ik zelf bedacht. Het kan ook zijn dat de elektronica van dit bedrijf bewust op deze manier is vormgegeven. In dat geval maken ze lelijke spullen, die hopelijk prima functioneren. Zelf heb ik de producten van Victron Energy nergens voor nodig. Hun relatiegeschenken ook niet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *