Tool

 

Ik herkende diertjes in het ontwerp van dit/die/deze multi-tool.

Ik ben gek op diertjes.

Iedereen die mij kent, had dat kunnen of zou dat moeten weten.

Rechtsonder zag ik een kip, linksboven een haai. Ondanks diep respect voor beide soorten, komen ze niet voor in mijn favoriete dieren top 10.

Anders was ik misschien hebberig geworden.

Total f-ing bullcrap. Of course.

Ik word nooit hebberig van spullen.

Iedereen die mij kent, had dat kunnen of zou dat moeten weten. Ik bezit een stuk of dertien spullen en dat is meer dan genoeg. Bovendien ben ik van het type Swiss Army Knife en niet van patserig glimmende variaties op dit/die/deze thema.

Mede door het bovenstaande en nog een geheime externe factor was mijn interesse in dit/die/deze multi-tool aan het verdampen.

Op angstaanjagend hoge snelheid wil ik daar nog aan toevoegen.

Warp 10.

Trekkies weten waar ik het over heb.

Tegen beter weten in wierp ik de/het/een nog een blik toe voordat het misschien wel voor altijd in de kast verdween. Ineens viel me op dat de kip misschien toch een papegaai was. De haai had intussen veel weg van een orka.

De papegaai, alle vogels eigenlijk, waren kansloos om het tot mijn favoriete dieren top 10 te schoppen, maar met de orka lag dat anders.

Ooit, ik spreek over een tijd dat de Grand Canyon nog geen naam had, omdat niemand er ooit was geweest, laat staan dat degene die er nog nooit was geweest de tijd had genomen om voor dit/die/deze kwiebus van een negorij een naam te verzinnen, eentje die in verhouding stond tot een kleinere, wel bekende canyon, heb ik de orka getipt als mijn favoriete dier.

Dat was tot ik een documentaire zag waarin bleek hoe irritant orka’s zich kunnen gedragen, met name tegenover walvissen, zeehonden en pinguïns.

Orka’s zijn assholes.

Sindsdien staat een ander dier op 1 in mijn favoriete dieren top 10.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *