Oorbel of knopje – inclusief prijsvraag

Knopjeoorbel

 

De laatste keer dat ik schreef over een oorbel leverde me dat indirect een baan op. Weliswaar ging het om zeer tijdelijk en zeer onbetaald werk, niettemin had ik een dag of vier het gevoel dat mijn stukjes over zielige spulletjes onzichtbare radertjes aan het draaien hadden gebracht binnen het grotere geheel dat een hoop idioten het leven noemen. Nu ben ik niet langer op zoek naar een baan – ik ben te huur als freelance Apple-deskundige (advies, installaties, probleemoplossing, 55 Euro per uur, excl. BTW, 06-13759188) – maar ben toch nieuwsgierig of ook deze oorbel me een onverwacht extraatje gaat brengen, in positieve danwel negatieve zin. Misschien maakt dit bericht alleen maar iemand heel blij. En voelt diegene zich daarna geroepen iets terug te doen voor de man die haar lievelingsoorbel bij haar terugbracht. Op zich zou dat veel voldoening kunnen geven. Met zo’n scenario in het achterhoofd hoop ik dat de eigenaresse van deze oorbel niet opnieuw de zwaar gestoorde vrouw is die me een paar maanden geleden gouden bergen beloofde en me uiteindelijk niet eens een zak tuinaarde te bieden had. Is het wel haar bezit dan doe ik net als de NS onlangs deed. Dan laat ik een handvol kunstenaars van deze oorbel een bijzettafel maken en verkoop die aan een man met een hangbuik of aan diens geadopteerde zoon. Net wie eerder is.

Mag ik dit item overigens een oorbel noemen? Is het niet veel meer een clitoris-achtig knopje, maar dan zonder de onderliggende biotechnologie? Of kan ik dit schattige object toch gewoon oorbel noemen? Wie het denkt te weten, mag het zeggen. Laat je oplossing binnen acht dagen hieronder achter en maak kans op een van de vele schitterende prijzen die diverse lokale ondernemers belangeloos ter beschikking hebben gesteld: Reizen, horloges, diners, overnachtingen, auto’s, koffers met contanten en ga zo maar door.

 

Één reactie op “Oorbel of knopje – inclusief prijsvraag

  1. Arend Koenders schreef:

    Knopje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *