Device

img_9015

 

De DrinkTwo is niet eens het topmodel uit de productlijn van het Montenegrijnse ICBFSTF – Icy Cool Beverages For Semi-Professional Tiny Fuckers – maar is desondanks uitgerust met Steel Grip Power Technology®, hifi-stereo luidsprekers, een iris-scanner, gold-plated headphone jack, microfoon met Dolby Pro ruisonderdrukking, FireWire, Thunderbolt, wifi, Bluetooth, 2 USB4-poorten, full size backlit QUERTY keyboard, 15,4 inch 5K beeldscherm, geïntegreerde web- en photocam, 2G, 3G, 4G, 5G, een shitload andere G’s, draadloos oplaadbare accu, traploos instelbaar koelniveau tot 2 graden Celsius, een vriesvakje met ingebouwde ijsmaker en een SSD met een opslagcapaciteit van 2 TB, waarop een customized Android 7.2 (Milkwhore) besturingssysteem is geïnstalleerd. Al deze functionaliteit is keurig weggewerkt achter een transparant klepje aan de onderkant van het Device. 

De DrinkTwo is zu haben voor het feestbedrag van 2438 euro. Tweedehands moet je rekenen op een euro of 1800.

De drinkbeker waarmee ik ben grootgebracht was een afgedankte bierfles waar een lekke ballon overheen was geschoven. Soms werd de ballon vervangen en was ik blij omdat mijn zuigtuit ineens een andere kleur had.

Ik weet nog dat mijn vader het huishoudgeld weer eens had vergokt en mijn moeder geen melk voor mij kon kopen.

Ze klopte aan bij de buren, die net deden alsof ze niet thuis waren. Ten einde raad keerde mijn moeder terug in onze huiskamer en legde uit waarom ik in elk geval een dag met honger naar bed moest.

Ze begon te snikken.

Daarna werd ze furieus en daar weer na sloeg ze mijn vader op zijn kop met het telefoonboek van de regio Arnhem, dat was namelijk dikker dan dat van Nijmegen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *